Cyclo laadukkaat kiillottimet

Cyclo historia

Legenda Cyclo kiillottimista syntyi jo 1953, jolloin sitä alettiin käyttää hallituksen toimesta ilmavoimien lentokoneiden ja ohjusten kiillottamiseen. Vuosien aikana Cyclo ansaitsi maineensa kestävänä ja luotettavana laitteena kun sitä käytettiin neliö neliöltä suurien lentokoneiden kiillotukseen.

Cyclo on suunniteltu aikana jolloin laatu ja kestävyys olivat merkitseviä asioita. Käytännössä kiillotin on pysynyt muuttumattomana koko yli 50 vuotisen tuotantohistorian aikana, alumiinirunko, tarkat työstösovitteet, laakerit ja kokoaminen edelleen käsityönä takaavat laitteelle pitkän käyttöiän. Kaikki Cyclo kiillottimen osat voidaan vaihtaa, tämä turvaa laitteen toimivuuden vielä vuosikymmenien jälkeen hankinnasta.

Tätä Amerikkalais- valmisteista tuotetta on käytetty auto- ja lentokone teollisuudessa jo yli 50 vuoden ajan ja todellakin, näitä yli 50 -vuotiaita kiillottimia on yhä käytössä ympäri maailman.

Tänä päivänä Cyclo ensiluokkaisista kiillottimista valtaosa toimitetaan autojen, veneiden, asuntovaunujen ja -autojen kauppiaille, ammattimaisille autonhoitajille, pesuloille, taksiyhtiöille ja kuljetusliikkeille, kaikille jotka luottavat että Cyclo auttaa pitämään heidän ajoneuvonsa ulkonäön kuin uutena.

Cyclo jatkaa yhä maineikkaana kiillotin valintana myös lentokoneissa. Käytännössä Cyclo kiillotin on käytössä jokaisessa suuressa lentoyhtiössä ympäri maailmaa ja sitä käytetään kiillottimena huolehdittaessa mm. Air Force One laivaston ulkonäöstä.

Mikä tekee Cyclo kiillottimesta niin ylivoimaisen?
Erilaisuus löytyy patentoidusta kaksois- epäkesko kiillotinpäästä. Toisin kuin pyörivässä kiillottimessa, Cyclo kiillottimen päät pyörivät epäkeskeistä ympyräliikettä. Tätä liikettä voidaan pitää identtisenä käsin kiillottamiseen, etuna kuitenkin nopeus. Tämä ainutkertainen yhdistelmä, liike, nopeus ja oikea paino, tekevät kiillottimesta täydellisen hapettuman poistoon, hiontaan ja kiillottamiseen maali- ja metallipinnoilla antaen peilimäisen viimeistelyn. Cyclo kiillottimen kekseliäs rakenne ja kiillotinpäiden epäkeskeinen liike eliminoivat pyöriviä kiillottimia vaivaavan pahimman ongelman joka voi aiheuttaa maalin palamista ja pyörrejälkiä.

Samalla kun Cyclo tunnetaan legendaarisena kiillottimena sen nykyiset useat lisävarusteet tekevät siitä vieläkin monipuolisemman, tämän ansiosta koneella voidaan harjata matot ja verhoilut, hioa erilaiset tasaiset ja muotoillut pinnat, kiillottaa lasipintoja, poistaa paksuja vahakerroksia lattioista ja poistaa mm. kiekonjäljet jääkiekkokaukaloiden laidoista.

Cyclo ei jätä mitään kiillotta!
Kiillotin, monipuolisuus ja tehokkuus eivät nosta tuotetta vain omaan luokkaansa, vaan varmistavat että Legendaarinen Cyclo on luokka itsessään.
Opi lisää vierailemalla valmistajan kotisivulla Valmistajan kotisivu

Katso tuotteet verkkokaupassa.