einszett laadukkaat puhdistus- ja hoitoaineet

einszett aloitti korkealaatuisten puhdistus- ja hoitoaineiden tuotannon autoja varten jo vuonna 1936. Jo lyhyen ajan kuluttua einszett -tuotteet, jotka alkuvaiheessa olivat pääasiallisesti maalinhoitoaineita, olivat laajalti tunnettuja ja kuuluivat huoltoasemien hyllyköiden perusvalikoimaan.

Nykyisin einszett tarjoaa tilaustyönä tehtyjä täydellisiä tuoteohjelmistoja huoltoasemille ja alan liikkeille, teollisuudelle ja pienteollisuudelle, erityyppisille automaattipesulaitteille ja ammattimaisille käytettyjen autojen kunnostajille.

einszett. Tämä nimi merkitsee korkeaa laatua. Uusimpia tutkimusmenetelmiä hyödyntäen tuotekehittelyosastomme parantaa jatkuvasti tuotteitamme ja kehittää uusia valmisteita. Tämän kehitystyön tuloksena tarjoamme erittäin tehokkaita tuotteita. Näin kehitellyt tuotesuunnitelmat muunnetaan nykyaikaisinta tuotantotietoutta soveltaen sekä huolella valikoituja valmistusaineita käyttäen valmiiksi einszett -merkkituotteiksi.

Myös ympäristönsuojelussa meillä on aktiivinen panos, eikä ainoastaan viime vuosina, vaan jo vuosikymmenien ajalta. einszett -tuotteet ovat hyvin usein paljon ympäristöystävällisempiä kuin mitä lakimääräisesti on säädetty. Esim. tuotteidemme alhainen hiilivetypitoisuus jätevedessä on todistettu useissa ”Dekra” -luokitteluissa sekä IWL -todistuksin. einszett -tuotteissa sekä käyttämissämme pakkauksissa ei ole vahingollisia aineosia, kuten esim. fluorivetyjä ponneaneissa.

Katso tuotteet verkkokaupassa.